ADVIES NODIG OVER DE HYPOTHEEK VAN UW DROOMHUIS?!

Bedrijfsprofiel/Historie....

De historie van Diener & Simons Financieel Adviseurs begint in de jaren tachtig. Peter Diener richt, na zeven jaar ervaring bij een accountantskantoor, in 1988 J.P. & L. Assurantiën op. Howard Simons begint in 1984 zijn carrière in de zakelijke sector van het bankwezen en bekleedt er commerciële en leidinggevende functies. In 1999 maakt hij een grote carrièreswitch richting zelfstandig ondernemerschap en wordt beheerder van een assurantiekantoor. In 2002 hebben zij samen hun krachten gebundeld en richten Diener & Simons Financieel Adviseurs op.

Diener & Simons hecht veel waarde aan lange termijn relaties. Het beste bewijs is dat veel van de klanten uit de beginjaren tot op de dag van vandaag tot de relaties gerekend mogen worden. Diener & Simons Financieel Adviseurs is uitgegroeid tot een bedrijf van precies de juiste grootte met precies de juiste mensen waar u zich als particulier of ondernemer thuis voelt. Met de kennis en de motivatie in huis om u van het best mogelijke advies te voorzien.

Sinds enige tijd verzorgt SDB Administratie & Adviezen, het bedrijf van Sonja Diener-Breedijk, de financiële administratie voor Diener & Simons. SDB biedt exclusief voor de klanten van Diener & Simons de mogelijkheid tot het verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting voor particulieren Ook adviseert SDB de adviseurs van Diener & Simons over voorlopige aangiften in verband met teruggave van belastinggeld.

Door samenwerking met  Smits Makelaardij, kan Diener & Simons informatie verstrekken over vele interessante koopobjecten in Rotterdam en de regio.

Diener & Simons Financieel Adviseurs. Altijd een passend advies!