ADVIES NODIG OVER DE HYPOTHEEK VAN UW DROOMHUIS?!

Welkom op de homepage van Diener & Simons Financieel Adviseurs

Diener & Simons Financieel Adviseurs adviseert en bemiddelt op het gebied van hypotheken en financieeladvies. Het bedrijf is al sinds de jaren tachtig actief in de financiële dienstverlening. 

Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen rekenen op een onafhankelijk en gedegen advies. Door als onafhankelijk adviseur maatwerk te leveren, geheel toegespitst op uw belangen, bent u verzekerd van de beste voorwaarden en het hoogst mogelijke rendement.

De werkwijze is transparant, meer daarover leest u in de Dienstenwijzer en nog uitgebreider in het Dienstverleningsdocument.

De dienstverlening van Diener & Simons gaat nog een stapje verder. SDB Administratie & Adviezen is gehuisvest in hetzelfde kantoor. Exclusief voor de klanten van Diener & Simons verzorgt SDB desgewenst de aangiften inkomstenbelasting voor particulieren en adviseert over voorlopige aangiften in verband met teruggave van belastinggeld.

Door samenwerking met Smits Makelaardij kunt u bij Diener & Simons ook nog eens terecht voor informatie over een interessant aanbod van woningen en bedrijfspanden

Diener & Simons Financieel Adviseurs. Altijd een passend advies! 

“HYPOTHEEKADVIES IS NIET ZOMAAR EEN ADVIES”

hypotheekadvies