ADVIES NODIG OVER DE HYPOTHEEK VAN UW DROOMHUIS?!

Hypotheken

Een hypotheek afsluiten is maatwerk. In het verleden werd de verliefdheid op een huis of een passend bedrijfspand nog wel eens bekroond met hypotheek als ‘bijzaak’. Die tijd is voorbij. Wat Diener & Simons Financieel Adviseurs betreft is die tijd er zelfs nooit geweest.

De adviseurs van Diener & Simons hebben ruime ervaring in het vinden van de juiste hypotheek die exact bij u past. Want daar gaat het om; een hypotheek is meer dan een financieringsvorm voor een huis of een bedrijfspand tegen een bepaalde rente. Uiteindelijk maakt de hypotheek gedurende lange tijd deel uit van uw financiële situatie. Afhankelijk daarvan wordt rekening gehouden met de maandlasten (vast of aflopend), al of niet toepassen van spaar- of beleggingselementen of een combinatie met een levensverzekering.

Natuurlijk spelen hypotheekrenteaftrek en andere fiscale aspecten een rol, die worden in de zorgvuldige afweging meegenomen. Het belangrijkste blijft de keuze voor de vorm die past bij uw situatie. Inclusief een vangnet voor de toekomst die nu eenmaal onvoorspelbaar is. Bij het afsluiten van een hypotheek zijn dat de uitgangspunten. Neem daarom contact met ons op.

Diener & Simons Financieel Adviseurs. Altijd een passend advies!